Boshlang’ich ta’limda ingliz tilini o’rgatish texnologiyasi (qo’shiqlar orqali) - Raxmonova, Yulduz (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2023)
Respublikamizda chet tilining ijtimoiy ahamiyati tobora ortib borayotganligi ingliz tilini mukammal biluvchi mutaxassislar zarurligi, talabalarning qaysi mutaxassislik bo’yicha o’qishidan qat’iy nazar biron bir chet tilini puxta egallashini taqozo etmoqda. Shundan kelib chiqqan holda, chet tilini o’rgatish talabi o’z oldimizga fikrini xorijiy tilda og’zaki va yozma tarzda erkin ifodalab bera oladigan, nutq hamda muloqot madaniyati rivojlangan savodxon yoshlarni kamol toptirish vazifasini qo’yadi.