SINONIMLARNING TURLARI MAVZUSINI O‘TISHGA DOIR AYRIM TAVSIYALAR - Iskandarova, Aybibi; Amanlikova Nafisa Raxmatullayevna, (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2023)
Ushbu maqolada rusiyzabon guruh talabalariga o‘zbek tilida sinonimlarning turlari mavzusini o‘tish bo‘yicha ayrim tavsiyalar berildi. Talabalarga mustaqil o‘qish uchun berilgan badiiy asarlar mutolaasi doirasidagi sinonimlar darsning sifatini oshiradi. Talabalarning ona tiliga bo‘lgan muhabbatini oshiradi.