МИЛЛИЙ ҒУРУРНИНГ МИЛЛАТ ЮКСАЛИШДАГИ ЎРНИ - Тошбоев, Бобомурод (Журнал истории и общества, 2022)
Ушбу мақолада муаллиф миллий ғурур шаклланишининг зарур ҳолат эканлиги, унда фақат тарихий ва мулкий бойлик билан ғурурланиш етарли эмаслигини маҳаллий ва хорижий муаллифлар фикрлари асосида таҳлил қилган.