A Миллий характер категориясининг ижтимоий фалсафий талқини - Toshboyev, Bobomurot (Журнал истории и общества, 2021)
Ушбу мақолада миллий характер халқларнинг иқтисодий, ижтимоий, бадиий ва эстетик қадриятлари уйғунлигидан ташкил топиши ва у шахс фаолиятини асоси эканлиги хусусида фикр юритилган.