“Гурухларга бўлиб дарс ўтиш” технологиясининг афзалликлари ва уни мустақил фикрловчи шахсни тарбиялашдаги ўрни - Жасанова, Сайёра (Журнал истории и общества, 2021)
Ушбу мақолада “Гурухларга бўлиб дарс ўтиш” технологиясининг афзалликлари ва уни мустақил фикрловчи шахсни тарбиялашдаги ўрни масаласи таҳлил қилинган.