MILLIY MUSIQA RIVOJIDA XOTIN QIZLARNING O‘RNI - Inomova, Muyassar (Журнал истории и общества, 2022)
Ushbu maqolada arxeologik qazish jarayonlarida topilgan qadimgi musiqa san’atiga oid buyumlar, raqqos va raqqosalarning kiyinishi, cholg’u asboblari to’g’risida mualliflar tomonidan umumiy tahlil amalga oshirilgan.