FE’LLARNING MUNOSABAT SHAKLLARI BOʻYICHA MASHQ VA TOPSHIRIQLAR (YANGI TAVSIYALAR) - Sharqiya, Ismoilova (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2024)
Umumiy oʻrta ta’lim muassasalarida ona tili fanini oʻqitishning maqsadi – oʻquvchilarda ogʻzaki va yozma nutq koʻnikmasini, ijodiy fikrlash malakasini, kitobxonlik va nutq madaniyatini rivojlantirishdan iborat.