OGAHIYNING “JOMEʼ AL-VOQEOTI SULTONIY” ASARINING MAVZUYI GURUHLARI - AMETNIYAZOV, NURMUXAMMAD (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2025)
Ushbu maqolada Ogahiyning “Jomeʼ al-voqeoti sultoniy” asarining mavzuyi guruhlari tahlil qilingan. Kalit so’zlar: sulton, davr, til, asar, tarix, voqea, she’riyat, guruhlar.