Жаҳон шеъриятининг ёрқин саҳифалари - Nematova, Safura (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2021)
Мақолада Миртемир ва Зулфия ижодининг ўрганиши ўз ифодасини топган ва шу асосла ёшлар маънавиятига оид фикрлар келтирилган