ERKIN VOHIDOV DOSTONLARIDA HAYOT HAQIQATI TALQINI. (“PALATKADA YOZILGAN DOSTON” MISOLIDA ) - Musayev, Abduvali (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2021)
Ijod muttasil kashfiyotlar jabhasidir. Doimo harakatlanib, o‘zgarib turuvchi ko‘hna dunyo jumboqlarini yechmoq, inson qalbi, xarakteri, ruhiy olamining yangidan-yangi qatlamlarni kashf etmoq uchun ijodkor tinimsiz izlanmog‘i darkor.