Алишер Навоий тарихий асарларининг морфологик хусусиятлари - Abduvaliyeva, Dilnoza (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2020)
Мақолада Алишер Навоий тарихий асарлари (“Тарихи мулуки Ажам” ва “Тарихи анбиё ва ҳукамо”) да қўлланган от, сифат, сон, олмош туркумига мансуб сўзлар (исмлар) атрофлича таҳлил қилинган.