Ҳозирги замон формаларининг қўлланиш хусусиятлари - Ibragimova, Latofat (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2020)
Аннатация Ушбу маколада хозирги замон шаклининг кулланиш хусусияти хакида фикр юритилган.Хозирги замон феъл ясовчи кушимчалар,хозирги замон феълининг турлари юзасидан мисоллар билан ёритиб берган.