AYIRUV-CHEGARALOV YUKLAMALARINI O‘QITISH BO`YICHA NAMUNAVIY DARS ISHLANMAS - Jumayeva, Feruza (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2021)
Qo`yinge, nahotki siz shunday insonsiz! (kuchaytiruv ma’nosi). O`tilgan mavzuni yana bir bor mustahkamlash maqsadida “Davom ettir” o`yini o`tkaziladi. Bu topshiriqda o`quvchilar “Charxpalak” texnologiyasi asosid matn yaratadilar. Dastlab sinf o`quvchilari uch guruhda bo`lib olinadi. Har bir guruhda o`qituvchi tomonidan ertak boshlanmasi tushirilgan varaqlar tarqatiladi.