TIL- MILLAT KO’ZGUSI - Baxtiyorova, Nurxon (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2021)
Har bir millatning ko’zgusi,uning haqiqiy sarchashmasidir. Til bor ekan,millat barhayotdir.Tilni onaga qiyoslashi bejiz emas, inson o’z onasini ko’rmasdan ,uning sof muhabbatini,mehrini tuymasdan yashay olishi mumkin emas.