EKOLOGIYANI VA TABIATNI MUHOFAZA QILAYLIK - Baxtiyorova, Nurxon (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2021)
Tabiatning inson va jamiyat uchun ahamiyati juda katta va turli-tumandir.uni inson ehtiyojlarini qondiish jihatlariga qarab iqtisodiy, ilmiy, sog’lomlashtirish, tarbiyaviy va estetik kabi ahamiyatlarini farqlash mumkin