“ҲИБАТУЛ-ҲАҚОЙИҚ”ДАГИ АЙРИМ ЎЗЛАШМАЛАР ХУСУСИДА - sindorov, lutfulla (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2020)
Мақолада ўзбек тилига ўзлашмаларнинг кириб келишини қадимий манбалар луғат таркибини ўрганиш орқали билиб олиш мумкин. Биз ушбу тадқиқотимизда Аҳмад Югнакийнинг «Ҳибатул-ҳақойиқ» асаридаги ўзлашмаларни таҳлил этганмиз.