ЭРУР СЎЗ МУЛКИНИНГ... CОҲИБҚИРОНИ - Jurayev, kamoliddin (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2020)
Мақолада Алишер Навоий ижида ҳақида унинг азмоншолари ва бошқа ижодкорларнинг фикри таҳлил этилган ва илмий жиҳатдан тадқиқ этилган.