Yoshlarni ilm-fan va innovatsiyalarga qiziqtirishning noan’anaviy usullari - Qarshiyev, G’ayrat (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2022)
Bizga ma’lumki, ta’lim jarayoni uzoq muddatli, uzluksiz va nihoyatda murakkabdir