TIRE VA QOʻSHTIRNOQNING QO’LLANISH HOLATLARI («DUNYONING ISHLARI» QISSASI ASOSIDA) - Shohista, Xoldorova (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2023)
Gap va nutqning maʼnosiga katta taʼsir koʻrsatuvchi vositalardan biri bu – tinish belgilaridir. Tinish belgilarining qoʻllanish oʻrinlarining almashinishi ham gapning mazmuniga katta taʼsir koʻrsatadi.