O‘zbek adabiyotida komediyaning o‘ziga xos janr xususiyatlari - Jurayev, murodulla (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2024)
Jurayev, J. (2020). Xiva shoirlari ijodida bahor va qish tasviri. Архив Научных Публикаций JSPI, 1(4). извлечено от https://science.i-edu.uz/index.php/archive_jspi/article/view/492 Jurayev, J. (2020). Badiiy -tarixiy asarlarda onomastik terminlar. Архив Научных Публикаций JSPI, 1(4). извлечено от https://science.i-edu.uz/index.php/archive_jspi/article/view/455 Jurayev, J. (2020). Tariximizni o’rganish huquhiy burchimizdir. Архив Научных Публикаций JSPI, 5(1). извлечено от https://science.i-edu.uz/index.php/archive_jspi/article/view/610 Jurayev, J. (2020). Komyobning tarixiy asarlaridagi Ogahiy she’rlaning matniy qiyosi. Архив Научных Публикаций JSPI, 6(1). извлечено от https://science.i-edu.uz/index.php/archive_jspi/article/view/714 Jurayev, J. (2020). Feruzing tarixchi inisi. Архив Научных Публикаций JSPI, 6(1). извлечено от https://science.i-edu.uz/index.php/archive_jspi/article/view/717 Jurayev, J. (2020). Xaydar Xorazmiyning "Temurbek haqidagi hikoyat"nomli she’riy qissasi. Архив Научных Публикаций JSPI, 7(1). извлечено от https://science.i-edu.uz/index.php/archive_jspi/article/view/696 Jurayev, J. (2020). Alisher Navoiy asarlari tilini o’rganishda sifatdosh yasovchi vaznlarning o’rni. Архив Научных Публикаций JSPI, 1(4). извлечено от https://science.i-edu.uz/index.php/archive_jspi/article/view/460 Jurayev, J. (2020). Komyob she’rlarida tasavvufiy istilohlar. Архив Научных Публикаций JSPI, 1(4). извлечено от https://science.i-edu.uz/index.php/archive_jspi/article/view/464 Jurayev, J. (2020). Xorazn osmonida uchar yulduz. Архив Научных Публикаций JSPI, 16(1). извлечено от https://science.i-edu.uz/index.php/archive_jspi/article/view/862 Jurayev, J. (2020). Muaqqad . Архив НаучныХалқ ҳокимиятчилигининг ҳуқуқий асосих Публикаций JSPI, 1(4). извлечено от https://science.i-edu.uz/index.php/archive_jspi/article/view/493 Jurayev, J. (2020). Хоразм тарихига оид бир асарда табиат ҳодисаларининг бадиий тасвири. Архив Научных Публикаций JSPI, 1(58). извлечено от https://science.i-edu.uz/index.php/archive_jspi/article/view/4420 Jurayev, J. (2020). ПИСКЕНТЛИК ШОИРАЛАР ВА МУЗАЙЯНА АЛАВИЯНИНГ ИЖОДИДА ИЛМ – МАЪРИФАТ ҒОЯЛАРИ. Архив Научных Публикаций JSPI, 1(59). извлечено от https://science.i-edu.uz/index.php/archive_jspi/article/view/4268 Jurayev, J. (2020). КОМЁБ ШЕЪРИЯТИДА ГЎЗАЛ ЁР ВАСФИ. Архив Научных Публикаций JSPI, 1(59). извлечено от https://science.i-edu.uz/index.php/archive_jspi/article/view/4267 Jurayev, J. (2020). Саййид Ҳомид Тўра Комёб. Девон . Архив Научных Публикаций JSPI, 1(59). извлечено от https://science.i-edu.uz/index.php/archive_jspi/article/view/4298 Jurayev, J. (2020). ПРОФЕССОР ОЛИМЖОН ЖЎРАЕВ ЗАМОНДОШЛАР ХОТИРАСИДА. Архив Научных Публикаций JSPI, 1(59). извлечено от https://science.i-edu.uz/index.php/archive_jspi/article/view/4285 Jurayev, J. (2020). “ЎЗБЕК ФИЛОЛОГИЯСИНИНГ ДОЛЗАРБ МУАММОЛАРИ: ТАҲЛИЛ ВА ТАЛҚИНЛАР” . Архив Научных Публикаций JSPI, 1(71). извлечено от https://science.i-edu.uz/index.php/archive_jspi/article/view/6365 Jurayev, J. (2020). Комёбнинг "Таворих ул хавонин" асари ислом маданиятига оид манба сифатида. Архив Научных Публикаций JSPI, 1(60). извлечено от https://science.i-edu.uz/index.php/archive_jspi/article/view/6154 Jurayev, J. (2020). Хоразмнинг фидоий тарихчиси. Архив Научных Публикаций JSPI, 1(69). извлечено от https://science.i-edu.uz/index.php/archive_jspi/article/view/6223 Jurayev, J. (2020). Комёб шеърияти манбалари ва айрим хусусиятлари туғрисида. Архив Научных Публикаций JSPI, 1(69). извлечено от https://science.i-edu.uz/index.php/archive_jspi/article/view/6221Jurayev, J. (2020). Назмда фасллар тасвири. Архив Научных Публикаций JSPI, 1(60). извлечено от https://science.i-edu.uz/index.php/archive_jspi/article/view/6155Jurayev, J. (2020). Назмда фасллар тасвири. Архив Научных Публикаций JSPI, 1(60). извлечено от https://science.i-edu.uz/index.php/archive_jspi/article/view/6155 Jurayev, J. (2020). Назмда фасллар тасвири. Архив Научных Публикаций JSPI, 1(60). извлечено от https://science.i-edu.uz/index.php/archive_jspi/article/view/6155 Jurayev, J. (2020). Komybyn eserlery-türki halklarynyn tarihyny öwrenmegyn möhym çeşmeleridir . Архив Научных Публикаций JSPI, 1(60). извлечено от https://science.i-edu.uz/index.php/archive_jspi/article/view/4204 Jurayev, J. (2020). KAMYAB’IN TARIHI ESERLERi ÜZERINE. Архив Научных Публикаций JSPI, 1(61). извлечено от https://science.i-edu.uz/index.php/archive_jspi/article/view/3947 Jurayev, J. (2020). Комёбнинг тарихий асарларида давлатчикка оид қарашлар. Архив Научных Публикаций JSPI, 1(62). извлечено от https://science.i-edu.uz/index.php/archive_jspi/article/view/4186 Jurayev, J. (2020). Issledovaniya istochnikov o jizni i tvorcheskom naslediiy Komyoba. Архив Научных Публикаций JSPI, 6(1). извлечено от https://science.i-edu.uz/index.php/archive_jspi/article/view/615 Jurayev, J. (2020). "Маҳбуб ул қулуб"да имло қоидалари ва нутқ маданияти . Архив Научных Публикаций JSPI, 1(87). извлечено от https://science.i-edu.uz/index.php/archive_jspi/article/view/6890 Jurayev, J. (2020). Комёб ҳаётига оид манбалар. Архив Научных Публикаций JSPI, 1(88). извлечено от https://science.i-edu.uz/index.php/archive_jspi/article/view/6889 Jurayev, J. (2020). Шоҳ, шоир, олим. Архив Научных Публикаций JSPI, 1(91). извлечено от https://science.i-edu.uz/index.php/archive_jspi/article/view/6869 Jurayev, J. (2020). Бобур шеъриятида арабча феъл вазнлариниг қўлланиши. Архив Научных Публикаций JSPI, 1(58). извлечено от https://science.i-edu.uz/index.php/archive_jspi/article/view/4409 Jurayev, J. (2020). Алишер Навоий асарларида арабча сифатнинг қиёсий ва ортирма даражаларининг қўлланиши. Архив Научных Публикаций JSPI, 1(90). извлечено от https://science.i-edu.uz/index.php/archive_jspi/article/view/6888 Jurayev, J. (2020). "Таворих ул хавонин"нинг Мунис, Огахий, Баёнийларнинг асарларидан фарқи. Архив Научных Публикаций JSPI, 1(91). извлечено от https://science.i-edu.uz/index.php/archive_jspi/article/view/6870 Jurayev, J. (2020). ЖИЗЗАХ ВИЛОЯТИ ТАРИХИГА ОИД ЛАВҲАЛАР. Архив Научных Публикаций JSPI, 1(91). извлечено от https://science.i-edu.uz/index.php/archive_jspi/article/view/6916 Jurayev, J. (2020). Navoiy va Komyob. Архив Научных Публикаций JSPI, 6(1). извлечено от https://science.i-edu.uz/index.php/archive_jspi/article/view/716 Jurayev, J. (2020). Алишер Навоий асарларида арабча сифатнинг қиёсий ва ортирма даражаларининг қўлланиши. Архив Научных Публикаций JSPI, 1(90). извлечено от https://science.i-edu.uz/index.php/archive_jspi/article/view/6888 Jurayev, K. (2020). ABOUT THE REFOUNDED DASTAN "LEILI AND MEJNUN". Архив Научных Публикаций JSPI, 1(88). извлечено от https://science.i-edu.uz/index.php/archive_jspi/article/view/7006 Jurayev, K. (2020). ЛАЙЛИ ВА МАЖНУН” ДОСТОНИНИНГ ТУЗИЛИШИ ВА ИЖОДКОР МАҲОРАТИ. Архив Научных Публикаций JSPI, 12(1). извлечено от https://science.i-edu.uz/index.php/archive_jspi/article/view/1247 Jurayev, K. (2020). АЛИШЕР НАВОИЙ ХАЛАФИ ИЖОДИДА “ЛАЙЛИ ВА МАЖНУН” ДОСТОНИ. Архив Научных Публикаций JSPI, 12(1). извлечено от https://science.i-edu.uz/index.php/archive_jspi/article/view/1250 Jurayev, K. (2020). Amir Temur "Tuzuklar"ida qonun ustuvorligi. Архив Научных Публикаций JSPI, 12(1). извлечено от https://science.i-edu.uz/index.php/archive_jspi/article/view/1249 Jurayev, K. (2020). О ВНОВЬ НАЙДЕННОМ ДАСТАНЕ “ЛЕЙЛИ И МЕДЖНУН”. Архив Научных Публикаций JSPI, 12(1). извлечено от https://science.i-edu.uz/index.php/archive_jspi/article/view/1252 Jurayev, K. (2020). NOSIRXOJA VALADI MANSURXO’JANNING "LAYLI VA MAJNUN" DOSTONI. Архив Научных Публикаций JSPI, 12(1). извлечено от https://science.i-edu.uz/index.php/archive_jspi/article/view/1251 Jurayev, K. (2020). Лайли ва Мажнун. Архив Научных Публикаций JSPI, 1(87). извлечено от https://science.i-edu.uz/index.php/archive_jspi/article/view/7085 Джураев Джалолиддин Аминджанович. "Хивинский историк Комёб и его произведения как вклад в изучение истории народов Центральной Азии" Вестник Челябинского государственного университета, no. 12 (266), 2012 , pp. 103-106. Jurayev, Jamoliddin, and Umarov Adhamjon. "Who Wrote the First Novel" About Temurbek"!?." European Journal of Life Safety and Stability (2660-9630) 7 (2021): 57-63. Jurayev, J. (2021). ВОҚЕАНОМАЙИ ПОДШОҲИЙ. Журнал Горизонты Филологии, 3(3). извлечено от https://hp.jspi.uz/index.php/hp/article/view/314 Jurayev, J. (2021). АЛИШЕР НАВОИЙ АСАРЛАРИДА ҚЎЛЛАНИЛГАН ПОЭТИК ДЕТАЛЛАР. Журнал Горизонты Филологии, 1(1). извлечено от https://hp.jspi.uz/index.php/hp/article/view/1739 Jurayev, Jamoliddin. "Komyobning" Tavorix ul-xavonin" asari va qo’lyozamalari va ularning matn xususiyatlari." Архив Научных Публикаций JSPI (2020). Jurayev, Jamoliddin. "Комёднинг" Таворих ул хавонин" асари лексикаси." Архив Научных Публикаций JSPI (2020). Jurayev, Jamoliddin. "Alisher Navoir badiiyatida sifat yasovchi vaznlarning hususiyatlari." Архив Научных Публикаций JSPI (2020).Джураев Джамолиддин Аминджанович. "Об исторических произведениях Сайид Хамид тура комеба" Вестник Южно-Уральского государственного гуманитарно-педагогического университета, no. 11, 2011, pp. 239-246. Jurayev, Jamoliddin Aminjanovich, and Latofat Ibragimova. "An historian komyob from khiva and his works." Asian Journal of Multidimensional Research (AJMR) 9.12 (2020): 75-80. Jurayev, Jamoliddin. "Komyobning" Tavorix ul-xavonin" asari va qo’lyozamalari va ularning matn xususiyatlari." Архив Научных Публикаций JSPI (2020). Jurayev, Jamoliddin. "Комёднинг" Таворих ул хавонин" асари лексикаси." Архив Научных Публикаций JSPI (2020). Jurayev, Murodulla. "" Maysaraning ishi" komediyasida ayollar obrazi tasviri." Архив Научных Публикаций JSPI (2020). Jurayev, Murodulla. "Abdulla Qahhor komediyalarida axloqiy muammolarning badiiy talqini." Архив Научных Публикаций JSPI (2020). Jurayev, Murodulla. "Badiiy asar tili va uslub masalalari." Архив Научных Публикаций JSPI (2020). Jurayev, Murodulla. "Genre development of comedy in Uzbek literature: research and perfecting." Архив Научных Публикаций JSPI (2020). Jurayev, murodulla. (2021). O`ZBEK KOMEDIYALARIDA KOMIK QAHRAMON. Журнал Горизонты Филологии, 3(3). извлечено от https://hp.jspi.uz/index.php/hp/article/view/1506 Jurayev, murodulla. (2021). “ШОҲИ СЎЗАНА” КОМЕДИЯСИДА ХАРАКТЕРЛАР ТАЛҚИНИ. Журнал Горизонты Филологии, 3(3). извлечено от https://hp.jspi.uz/index.php/hp/article/view/1914 Jurayev, murodulla. (2020). Истиқлол даври ўзбек комедияларининг ўзига хос хусусиятлари. Журнал Горизонты Филологии, 1(1). извлечено от https://hp.jspi.uz/index.php/hp/article/view/313