Buyuklikka qolip yo’q(Ozod Sharafiddinov fenomeni haqida mulohazalar) - Tulishova, Gulzina (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2024)
Maqolada O’zbekiston Qahramoni Ozod Sharafiddinovning adabiy tanqid chilikdagi faoliyati hamda tanqidchi tadqiqotlariga, shaxsiyatiga taniqli ijodkorlarning fikrlari