SHUKUR XOLMIRZAYEV HIKOYALARINING O‘ZIGA XOS XUSUSIYATLARI - Kiryigitova, Nigora (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada Shukur Xolmirzayevning hikoyalaridagi asosiy g’oya, falsafiy-teranlik, ramziy obrazlilik va xarakter xususiyatlari, shuningdek, qahramonlar yaratishdagi ijodiy komponentlik, realistik va badiiy tasvirni o’z asarlarida qay darajada mahorat bilan ifodalashi yoritilgan