Шоир Эркин Воҳидов шеърий туркумларинин гжанр унсурлари : / Аспирант, докторант ва тадқиқотчиларнинг республика илмий-амалий анжумани: Маърузалартўплами. – Тошкент, 2007. - Aldasheva, Shirin (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2024)
Maqolada Шоир Эркин Воҳидов шеърий туркумларинин гжанр унсурлари tahlil va talqin qilingan.