O‘zbek tili taraqqiyotida innovatsion g‘oyalar hamda tashabbuskor yoshlarning o‘rni - Qarshiboyeva, Shoira (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2021)
Maqola O‘zbek tili taraqqiyotida innovatsion g‘oyalar hamda tashabbuskor yoshlarning o‘rni mavzusida bo‘lib asosan, davlat tilini rivojlantirish va uning mavqeini yuksaltirish borasida fikr yuritiladi .