XALQNI SUYGAN - XALQ SUYGAN SHOIR - Tilovova, Hilola (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2021)
Muhammad Yusuf deyilganda o’sha qadrdon Vatan tuyg’usi ulug’langan, mehr - muhabbat jo’shgan umuman zavqli tarannumlar yaratgan she’riyat egasi bo’lgan inson xayolda gavdalanadi.