ABDULLA ORIPOV SHE’RIYATI LEKSIK XUSUSIYATLARI - Erkinova, Indira (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2021)
Agar o’zbek shoirlarini bir bog’ desak, ularning asrlar osha yashayotgan asarlari biz uchun shu bog’ning mevalari hisoblanadi.SHu bog’da o’z o’rnini topib shoxlari yuksakka qo’l cho’zgan tom ma’noda daho shoirlarimizdan biri hech shubhasiz,Abdulla Oripovdir.