МАМЛАКАТИМИЗДА ТАЛАБА-ҚИЗЛАРДАН ЖИСМОНИЙ МАДАНИЯТ МУТАХАССИСИ - Axmatov, J; Qurbonov, A (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2022)
Инсониятнинг илм олишга бўлган интилиши чексиздир. Замонасидаги барча билим асосларини билиш шарқ алломаларига хос.