Лингвопоэтик тадқиқотларнинг асосий тамойил ва йўналишлари - Ashurova, Zulxumor (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2022)
Мақолада лингвопоэтик тадқиқотларнинг асосий тамойил ва йўналишлари шунингдек, матн таркибида бадиий компонентларни тилшунослик нуқтаи назаридан тизимли таҳлил қилиш хусусида фикр юритилган.