YUKLAMALARNING PRAGMATIK TALQINI - mamirov, ozod (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2022)
Maqolada bugungi tilshunosligimizning pragmalingvistika sohasidagi izlanishlar hamda bu fanning o‘rganish masalalari to‘g‘risida fikr yuritilgan. Shuningdek, til tizimidagi yordamchi so‘zlardan yuklamalarga to‘xtalib, yuklamalardagi presuppozitsiya hodisasi misollar yordamida atroflicha yoritib berilgan.