“Jannat qidirganlar” romani xususinda so‘z: “O‘zbek filologiyasining dolzarb masalalari va uni o‘qitish metodikasi muammolari” mavzusidagi Xalqaro miqyosidagi ilmiy-amaliy konferensiya materiallari. Toshkent.: VNESHINVESTPROM, 2022. - Soatova, nodira (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2023)
Maqolada Shuhrat asarlari tahlil va taqdit qilingan