Ilm fan ta'limda innovatsion yondashuvlar, muammolar takliflar va yechimlar - Isroilov, G`ayrat (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2023)
Ilm fan ta'limda innovatsion yondashuvlar, muammolar takliflar va yechimlar