Lirik Kahraman Tahlilinde Zaman Duygusu (Özbekistan Halk Şairi Cumaniyaz Cabbarov’un Sanatı Üzerine) - Isroilov, G`ayrat (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2023)
Lirik Kahraman Tahlilinde Zaman Duygusu (Özbekistan Halk Şairi Cumaniyaz Cabbarov’un Sanatı Üzerine)