Навоий ижодида мифологик образлар стилизацияси.: Алишер Навоий номидаги халқаро журнал. 2021.№2. – Б. 108-116. - Rajabova, Marifat (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2023)
Maqolada adabiyot shinoslikmasalari tahlil va taqdit qilingan