БАЁНИЙ ДЕВОНИНИНГ 1120 РАҚАМЛИ ҚЎЛЁЗМАСИ - do'stova, surayyo (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2023)
Ушбу мақолада Баёний девонининг 1120 рақамли қўлёзма нусхаси, унинг илмий ва китобат хусусиятлари, таркиби ҳақида сўз боради.