KIRILLCHA VA LOTINCHA O‘ZBEK YOZUVLARI IMLO QOIDALARIDAGI TAFOVUTLAR - Co'liyev, Xabibulla (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2023)
Kirillcha va lotincha o‘zbek yozuvlaridagi imlo qoidalari qariyb 30 yildan beri muammoga aylanib kelinmoqda. Ushbu maqolada kirill alifbosida ham lotin alifbosida ham chiqqan Abdulla Qahhorning “O‘tmishdan ertaklar” qissasida tafovutlarni solishtirishga harakat qildik.