O‘zbek tilida yordamchi so‘zlarni о‘qitishda foydalaniladigan didaktik о ‘yinli darslarning turlari - ismotov, abduqodir; Usmonov, Aslam (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2021)
Maqolada yordamchi so‘zlarni о‘qitishda foydalaniladigan didaktik о‘yinli darslarning turlari haqida fikr yuritilgan va ba’zi didaktik o‘yinlardan namunalar keltirilgan.