Abdulla Ahmadning “Faryod” qissasida hayot haqiqati talqini: “O‘zbek filologiyasining dolzarb masalalari va uni o‘qitish metodikasi muammolari” mavzusidagi Xalqaro miqyosidagi ilmiy-amaliy konferensiya materiallari. - Turopova, Parizod (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2024)
Ushbu maqola Abdulla Ahmadning “Faryod” qissasida hayot haqiqati talqini masalasiga bag'ishlangan