MUSTAQILLIK DAVRI QISSALARIDA OBRAZLAR SPITSIFIKASI (“LATOFAT DO'KONIDAGI QATL” QISSASI MISOLIDA”) - Kiryigitova, Nigora (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2024)
Mazkur maqolada mustaqillik davri qissalarida obrazlar spitsifikasi, badiiy adabiyotda obraz va obrazlilik tushunchasini o„rganishga bag„ishlangan. Bu borada mustaqillik davri detiktiv qissalari muallifi Alisher Ibodinovning “Latofat do„kinidagi qatl” qissasi asos qilib olingan.