МУСТАЦИЛЛИК ДАВРИ УЗБЕК ШЕЪРИЯТИДА БАДИИЙ КУЧИМЛАРНИНГ ЮЗАГА КЕЛИШИ ВА ЦУЛЛАНИЛИШ УСУЛЛАРИ - Rajabov, To'xtamurod (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2024)
МУСТАЦИЛЛИК ДАВРИ УЗБЕК ШЕЪРИЯТИДА БАДИИЙ КУЧИМЛАРНИНГ ЮЗАГА КЕЛИШИ ВА ЦУЛЛАНИЛИШ УСУЛЛАРИ