Абдулла Орипов шеърий туркумлари ҳақида : // Илим ҳәм жәмийет. – Нөкис, 2009. - № 3-4. - Aldasheva, Shirin (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2024)
Maqolada Абдулла Орипов шеърий туркумлари ҳақида tahlil va talqin qilingan.