FRAZEMALARNING MILLIY-MADANIY SEMANTIK TAHLILI - Abdujalilova, Feruza (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2024)
Maqolada frazemalarning milliy-madaniy an’ana va udumlar, tarixiy an’analar bilan bog‘liq milliy ruhdagi maqol, matal, iboralar tahlilga tortilgan.