ЯҚИН ВA УЗOҚ XOРИЖИЙ ШAРҚ XAЛҚЛAРИ МУСИҚИЙ AНЪAНAЛAРИНИНГ БУГУНГИ ҲOЛAТИ ВA ИСТИҚБOЛИ - Xoliqov, Niyatillo (Мир исследований, 2021)
Ушбу мақола Шарқ халқлари олимлари,буюк сиймолар, миллий ва маҳаллий мусиқа маданиятини ўрганиш ва миллий чолғуларини ўқувчиларгф таништиришдан иборат.