YOSHLARNI VATANPARVARLIK RUHIDA TARBIYALASHDA IQBOL MIRZO SHE‘RIYATINING AHAMIYATI. - Anorboyzoda, Feruza (Мир исследований, 2021)
Maqolada yoshlar tarbiyasining dolzarb masala ekanligi aytiladi. Bu jarayonda, xususan she’riyatning, Iqbol Mirzo lirikasining ahamiyati haqida so’z yuritiladi.