O’ZBEKISTON TA’LIM TIZIMIDA TIMSS TADQIQOTINING AHAMIYATI. - Saidahmedova, Hilola (Мир исследований, 2021)
Bu tadqiqot orqali uzluksiz ta’limning mamlakatimiz taʼlim tizimining samaradorligini kuzatib borish imkonini beradi. Ushbu dasturlar Oʻzbekiston Respublikasi milliy baholash tizimini takomillashtirish, kompetensiyaviy baholash tizimini joriy qilish orqali taʼlim sifatini oshirishga xizmat qiladi.