ЎЗБЕКИСТОНДА МАСОФАВИЙ ТАЪЛИМ ТИЗИМИНИНГ ИМКОНИЯТЛАРИ - Umaraliyev, Odiljon (Мир исследований, 2021)
Олий таълим муассасасини бошқаришни автоматлаштириш, ўқув жараёнига ахборот-коммуникация технологияларини (АКТ) жорий этиш ва дарс жараёнларини замонавий таълим тизими орқали олиб бориш ҳозирги кунда долзарб мавзу ҳисобланади. Ушбу маъқола бугунги кунда янаям долзарб бўлиб турган масофавий таълим тизимининг имкониятлари ҳақида сўз юритилади.