АХБОРОТЛАШГАН ЖАМИЯТДА РАҚАМЛАШТИРИШ ВА УНДА ТАЪЛИМНИНГ ЎРНИ - Ergashev, Tolibjon (Мир исследований, 2021)
Мақолада ахборотлашган жамият, ахборотлашган жамиятда таълимни ахборотлаштириш, рақамлаштириш, электрон таълим ресурсларини шакллантириш, глобаллашув ва инновация жараёнлари, таълимни модернизациялаш, ўқув жараёнида ахборот технологияларидан фойдаланиш истиқболлари ёритилган.