TALABALARNING IJODIY QOBILIYATLARINI TAKOMILLASHTIRISHNING PEDAGOGIK-PSIXOLOGIK ASOSLARI - Orifova, Feruza (Мир исследований, 2021)
Ushbu maqolada talaba yoshlarning ijodiy qobiliyatlarini takomillashtirishning pedagogik-psixologik asoslari atroflicha bayon etilgan.