БОШЛАНҒИЧ СИНФ ЎҚУВЧИЛАРИДА ИЖТИМОИЙ КЎНИКМАЛАРНИ РИВОЖЛАНТИРИШ БОСҚИЧЛАРИ ВА МАЗМУНИ - Raximova, Mehribon (Мир исследований, 2021)
Ушбу мақолада бошланғич синф ўқувчиларида ижтимоий кўникмаларни ривожлантириш босқичлари ва мазмуни ёритиб берилган. Муаллиф ижтимоий кўникмаларни ривожлантириш даражалари ва ҳамкорлик соҳаларини аниқлаштирган.