ЖИЗЗАХ ВИЛОЯТИ СУВ РЕСУРСЛАРИНИ ДАВРИЙЛИК ҚОНУНИЯТИ АСОСИДА БАХОЛАШ - Oqanov, Quvondiq (Мир исследований, 2021)
Mazkur maqolada Jizzax viloyatining tabiiy geografik sharoiti, gidrologik va gidrografik hususiyatlari o’zaro bog’liqlik va aloqadorlik asosida davriylik qonuniyatining o’rni ko’rsatilib o’tilgan.