AJDODLAR MEROSI-BEBAHO XAZINA - Haydarov, Xushnudbek (Мир исследований, 2021)
Ushbu maqolada muallifning buyuk ajdodlarimizning boy merosini asrab-avaylash , ularni chuqur o`rganish va ular asosida yoshlarni komil inson qilib tarbiyalash to`g`risidagi fikrlari bir qancha manbalar asosida bayon qilingan.